Ga naar de inhoud
Home » N10 Boechout

N10 Boechout

UPDATE: 07 april 2024

Vanaf 11 april 2024 voeren we ingrepen uit aan het wegdek en de fietspaden van de Provinciesteenweg (N10). De toplaag van de volledige rijbaan wordt vernieuwd. Door een herindeling van de weg creëren we eveneens een breder en comfortabeler fietspad. Daarnaast zorgen we voor een veilige afscheiding van het gemotoriseerd verkeer. We vormen bushaltes ‘Speelplein’ en ‘Stoofstraat’ eveneens om tot toegankelijke haltes. De werken duren naar alle waarschijnlijkheid tot eind juni 2024. Gedurende die periode passeert verkeer op de N10 via versmalde rijstroken.

De ingrepen aan de bushaltes starten op donderdag 11 april en duren tot en met woensdag 8 mei. De aanpassingen aan de weginrichting starten ten vroegste maandag 20 mei. Als alles vlot verloopt, zijn de werkzaamheden eind juni beëindigd. Tijdens de werken passeert doorgaand gemotoriseerd verkeer in beide richtingen over één rijstrook aan één zijde van de weg. Fietsers en voetgangers ondervinden geen hinder.

De huidige planning van de werken werd opgemaakt onder voorbehoud van gunstige werf- en weersomstandigheden en kan bijgevolg nog wijzigen.

EINDE UPDATE

UPDATE:

Nutswerken van 4 t.e.m. 22 maart 2024

Van maandag 4 tot en met vrijdag 22 maart werken de nutsmaatschappijen aan hun infrastructuur in de berm. Doorgaand verkeer in beide richtingen blijft mogelijk. Fietsers passeren de werfzone afgeschermd via een fietscorridor. De aannemer houdt omwonenden op de hoogte over de actuele hinder.

Werken aan weginrichting duren twee tot drie weken

De werken aan de weginrichting starten ten vroegste in april 2024. De ingrepen duren in totaal twee tot drie weken. Gedurende die periode passeert het verkeer op de Provinciesteenweg in beide richtingen via één rijstrook aan één zijde van de weg. De werfzone bevindt zich aan de overzijde. Fietsers en voetgangers kunnen de N10 te allen tijde passeren.

Je hebt al gestemd!