Ga naar de inhoud
Home » Antwerpen, N101 (Groenendaallaan)

Antwerpen, N101 (Groenendaallaan)

Door wegenwerken op de Groenendaallaan in Antwerpen, tussen kruispunt Vosseschijnstraat en kruispunt Noorderlaan, en ook aan het kruispunt met de Kotterstraat, is de doorgang van uitzonderlijke voertuigen moeilijk van 1 juli tot 11 augustus 2024.

Er wordt enkel gewerkt op de rijbaan richting Noorderlaan, op de rijbaan richting haven is er geen hinder. Ook in de Kotterstraat is er hinder te verwachten. Op het kruispunt met de Noorderlaan blijven alle bewegingen mogelijk.
Na de werken kan verkeer de Kotterstraat niet meer uitrijden naar de Groenendaallaan, enkel inrijden vanaf Groenendaallaan naar Kotterstraat blijft nog mogelijk. In de Kotterstraat zelf blijft tweerichtingsverkeer mogelijk.

Van 1 tot 12 juli zijn er twee rijstroken beschikbaar, van 12 juli tot 7 augustus (dit is tijdens het bouwverlof), zijn er drie rijstroken beschikbaar.

Tijdens de asfalteringswerken, van woensdag 7 augustus tot en met vrijdag 9 augustus zijn de Groenendaallaan (enkel de rijbaan richting Noorderlaan) en een stuk van de Kotterstraat voor alle verkeer afgesloten. Datums onder voorbehoud van gunstige weersomstandigheden. Indien nodig wordt er doorgewerkt in het aansluitende weekend (10 en 11 augustus).

Alternatieve reisweg voor uitzonderlijke voertuigen van categorie 2, 3 en 4: Vosseschijnstraat – Korte Wielenstraat – Noorderlaan (enkel geldig heen).