Ga naar de inhoud
Home » Heist-op-den-Berg, N10

Heist-op-den-Berg, N10

UPDATE: 10/07/2024

Door voorbereidende werken en nutswerken op het kruispunt van de N10 met Schrieksesteenweg en Pijpelstraat te Heist-op-den-Berg, is de doorgang van uitzonderlijke voertuigen moeilijk van 26 februari tot en met juni 2025. Verkeer blijft mogelijk in beide richtingen, maar dat wordt geregeld d.m.v. tijdelijke verkeerslichten. Gelieve rekening te houden met een eventuele breedtebeperking.

De voorbereidende en nutswerken duren nog tot eind augustus 2024. Verkeer blijft mogelijk in beide richtingen, maar dat wordt geregeld d.m.v. tijdelijke verkeerslichten. Gelieve rekening te houden met een eventuele breedtebeperking.

Vanaf 9 september starten dan de hoofdwerken. Verkeer richting Lier blijft mogelijk op 1 rijstrook. Gelieve rekening te houden met beperkte breedte naast de werfzone. Verkeer richting Aarschot moet een omleiding volgen. De lokale omleiding is niet toegelaten voor UV. Omleiding voor UV kan bijvoorbeeld via N15 – N19 – R25 tot kruising met N10 in Aarschot. Gelieve grondig te gaan verkennen (de N10 is gewoon rechtdoor, maar de N15 is bochtig en passeert langs 3 rotondes) en een nieuwe aanvraag in te dienen met de verkende reisweg. Deze omleiding is ook geldig in de andere rijrichting voor breed UV richting Lier, dat niet naast de werfzone kan passeren, mits hoogtebeperking tot 5 m onder de brug van R25 in Aarschot.

Je hebt al gestemd!