Ga naar de inhoud
Home » Deinze, N35

Deinze, N35

Het Agentschap Wegen en Verkeer voert van 3 juni tot en met 13 september 2024 werken uit op de Volhardingslaan.

Van 3 juni tot 12 juli zal Stad Deinze een verhoogd fietspad aanleggen en de voetpaden vernieuwen op de Gaversesteenweg tussen de Krekelstraat en de Ten Rodelaan. Zie onderaan deze pagina de verkeersregeling voor voetgangers en fietsers.

Omleidingen

Voetgangers kunnen steeds langs de werfzone passeren. Op het kruispunt gebruiken ze het voetpad aan de overkant van de Volhardingslaan.
Aan het kruispunt zullen er steeds oversteekplaatsen zijn die gebruikt kunnen worden.

Fietsers komende van de Gaversesteenweg richting de Volhardingslaan kunnen de werfzone passeren.
Fietsers komende van de Volhardingslaan richting de Gaversesteenweg volgen de omleiding via de Oostkouterlaan, Centrumlaan, Oudenaardsesteenweg en Gaversesteenweg enerzijds en via de Velostraat richting centrum anderzijds.

Het gemotoriseerd verkeer komende van de Gaversesteenweg richting de Volhardingslaan kan steeds de werfzone passeren.
Het gemotoriseerd verkeer komende van de Volhardingslaan richting de Gaversesteenweg met bestemming station/Driespoort volgt de omleiding via de Oostkouterlaan, Centrumlaan, Oudenaardsesteenweg en Gaversesteenweg.

Het gemotoriseerd verkeer komende van de Volhardingslaan met bestemming op- en afrittencomplex volgt de omleiding via de Oostkouterlaan, Centrumlaan, Oudenaardsesteenweg, Deinsesteenweg, Souverainestraat, Nijverheidstraat, Souverainestraat, Karreweg en Karrewegstraat.

Het zwaar verkeer volgt een omleiding via de Kortrijksesteenweg/Rijksweg/Grote Steenweg en de Centrumstraat/Oudenaardestraat naar het op- en afrittencomplex in Kruisem om zo via de E17 naar het op- en afrittencomplex in Deinze te rijden en daarna weer op de Gaversesteenweg uit te komen.