Ga naar de inhoud
Home » Zwijndrecht, A14/E17

Zwijndrecht, A14/E17

UPDATE: 10/09/2024

Door asfalteringswerken op de E17 in Zwijndrecht (tussen kmp 97,4, ter hoogte van de brug van N419, en kmp 99, overgang asfalt/beton) is de doorgang voor uitzonderlijke voertuigen moeilijk tot onmogelijk tijdens 4 opeenvolgende weekends in september en oktober 2024.

  • Fase 1: van vrijdagavond 20 september om 22 u tot maandagochtend 23 september om 5 u: asfalteren van de 2 snelle rijstroken richting Antwerpen (tegen de middenberm, in beide rijrichtingen); oprit Kruibeke richting Antwerpen is afgesloten.
  • Fase 2: van vrijdagavond 27 september om 22 u tot maandagochtend 30 september om 5 u: asfalteren van de 2 trage rijstroken richting Antwerpen; oprit Kruibeke en afrit Zwijndrecht richting Antwerpen zijn afgesloten; richting Gent is er geen hinder.
  • Fase 3: van vrijdagavond 4 oktober om 22 u tot maandagochtend 7 oktober om 5 u: asfalteren van de 2 rijstroken richting Gent; richting Antwerpen is er geen hinder.
  • Fase 4: van vrijdagavond 11 oktober om 22 u tot maandagochtend 14 oktober om 5 u: asfalteren van 2 rijstroken richting Gent; richting Antwerpen is er geen hinder.

De juiste impact voor fase 3 en fase 4 wordt later meegedeeld.

EINDE UPDATE

Aandachtspunten:

  1. de opbouw van de signalisatie (vóór de asfalteringswerken kunnen starten) zal gedurende een groot deel van de nacht van vrijdag op zaterdag gebeuren; de afbouw tijdens de nacht van zondag op maandag; tijdens opbouw en afbouw zijn bijkomende breedtebeperkingen en rijstrookverschuivingen mogelijk;
  2. tijdens fase 1 wordt tijdens de nacht een extra rijstrook ingenomen als veiligheidsmarge, hierdoor blijft nog maar 1 rijstrook vrij (max. breedte 3 m), overdag zijn er 2 versmalde rijstroken (max. breedte 6 m); gelieve rekening te houden met beperkte breedte naast de werfzone; gelieve kort voor doorgang nogmaals te gaan verkennen of er 1 dan wel 2 rijstroken vrij zijn. Indien maar 1 rijstrook vrij is, moet op een veilige plaats (bijv. autosnelwegparking) gewacht worden tot de doorgang weer vrij is. De autosnelweg verlaten op zoek naar een parkeerplaats is niet toegelaten.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering / 5. Stemtelling:

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor je was!

Laten we dit bericht verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?