Ga naar de inhoud
Home » N370 Beernem

N370 Beernem

N370 Beernem

Van 8 april t.e.m 12 april: Reigerlostraat afgesloten tussen verkeerslichten

! Let op, deze timing houdt geen rekening met slecht weer of andere onverwachte omstandigheden. De timing van de werken kan dus nog veranderen.

Fietsers en voetgangers

  • Fietsers en voetgangers op de Reigerlostraat ondervinden geen hinder.
  • Zij kunnen zich tijdens de werken blijven verplaatsen tussen Beernem en Wingene.

Gemotoriseerd verkeer

Voor gemotoriseerd verkeer is er wel hinder. De Reigerlostraat wordt volledig afgesloten tussen de op- en afritten aan beide zijden van de E40, tussen de verkeerslichten. Het verkeer volgt daarom enkele omleidingen.

  • Verkeer vanuit Beernem richting Wingene rijdt om via de E40 tot aan de verkeerswisselaar met de E403. Daar nemen zij verschillende afritten om te draaien richting Brussel. In Beernem (nr. 10) nemen zij de afrit richting Wingene.
  • Verkeer vanuit Wingene richting Beernem rijdt de E40 op tot aan het op- en afrittencomplex Aalter en draait daar om, richting Oostende. In Beernem (nr. 10) nemen zij de afrit.
  • Verkeer op de E40 vanuit Brussel richting Wingene rijdt verder tot aan de verkeerswisselaar met de E403. Daar nemen zij verschillende afritten om te draaien richting Brussel. In Beernem (nr. 10) nemen zij de afrit richting Wingene.
  • Verkeer op de E40 vanuit Oostende richting Beernem rijdt tot aan het op- en afrittencomplex Aalter en draait daar om, richting Oostende. In Beernem (nr. 10) nemen zij de afrit.
Uitzonderlijk vervoer omleiding

Uitzonderlijk vervoer maakt gebruik van andere beschikbare vergunningswegen.

De verkeerslichten aan het op- en afrittencomplex in Beernem worden op knipperstand geplaatst: zo moet het verkeer niet nodeloos wachten op groen licht. De Reigerlostraat is tussen beide verkeerslichten immers toch volledig afgesloten.