Ga naar de inhoud
Home » Olen, N13

Olen, N13

UPDATE

Sinds 19 augustus voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) aanpassingen uit aan de fietsoversteekplaatsen op het kruispunt Geelseweg (N13) met Sint-Sebastiaanstraat en Gerheiden. AWV liet inmiddels weten dat de werken enkele dagen langer duren dan voorzien. Verwachte einddatum is 18 september.

EINDE UPDATE

Door wegenwerken op de N13 in Olen, aan de kruispunten met Sint-Sebastiaanstraat en Gerheiden, is de doorgang van uitzonderlijke voertuigen moeilijk tot onmogelijk tot 16 september 2024. Verkeer op de N13 blijft beurtelings mogelijk via tijdelijke lichten. Gelieve rekening te houden met beperkte breedte. De lokale omleiding via E313 is niet toegelaten voor uitzonderlijk vervoer.

Alternatieve reisweg voor uitzonderlijke voertuigen van categorie 2, 3 en 4 met een maximale massa van 180 ton tussen Herentals en Geel (geldig heen en terug): N13 Herentals – N152 Olen (brug over Albertkanaal overschrijden in de as van de brug, voor massa > 60 ton: max 5 km/u zonder remmen, uitzonderlijk voertuig alleen op de brug) – Industrielaan (Olen) – Nijverheidsstraat (Oevel (Westerlo)) – noordelijke rotonde onder fly-over – N19 Geel (brug over Albertkanaal overschrijden in de as van de rijbaan, voor massa > 90 ton: max 5 km/u zonder remmen, uitzonderlijk voertuig alleen op de brug) – tot kruising met N13.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering / 5. Stemtelling:

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor je was!

Laten we dit bericht verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

 
×