Ga naar de inhoud
Home » Heist-op-den-Berg, N15

Heist-op-den-Berg, N15

Deze inhoud is gearchiveerd.

Het is mogelijk niet langer relevant.

Door de aanleg van 2 bushaltes op de N15 in Heist-op-den-Berg, tussen kruispunt Bossestraat/Frans Coeckelbergsstraat en rotonde Lostraat, is de doorgang van uitzonderlijke voertuigen moeilijk tot onmogelijk van 5 tot en met 30 augustus 2024. Doorgang blijft mogelijk op 1 rijstrook, enkelrichting voor verkeer naar Booischot. Gelieve rekening te houden met beperkte breedte naast de werfzone. Het is niet toegelaten om in tegenzin van het normale verkeer langs de werfzones te rijden.

Alternatieve reiswegen voor uitzonderlijke voertuigen:

  • via Lostraat en N10 (LET OP: beperkte hoogte onder bovenleiding spooroverweg in Lostraat, gelieve zelf de beschikbare hoogte onder de waarschuwingsdraad op te meten)
  • vanuit Booischot via Mechelbaan en N10 (LET OP: beperkte hoogte onder bovenleiding spooroverweg in Lostraat, gelieve zelf de beschikbare hoogte onder de waarschuwingsdraad op te meten)
  • via N15 Herselt – N19 Aarschot – R25 Aarschot – N10 Heist-op-den-Berg (LET OP: gelijktijdige wegenwerken ter hoogte van Pijpelstraat)
Werken in twee fases

Van maandag 5 tot en met vrijdag 16 augustus worden de bushaltes langs de kant richting Putte/Mechelen aangelegd. Nadien, van maandag 19 tot en met vrijdag 30 augustus, volgen de bushaltes in de richting van Booischot

Eenrichtingsverkeer in Paul Van Roosbroecklaan
  • Voor voetgangers is er geen hinder tijdens de werken.
  • Fietsers kunnen de werken meestal passeren. Enkel tijdens de werken aan de bushalte ter hoogte van de rotonde met de Lostraat in de richting van Putte/Mechelen is dat niet mogelijk. Er wordt een korte omleiding voorzien via de Lostraat en het grindpad naar de Paul Van Roosbroecklaan. 
  • Tijdens de volledige periode van de werken (5 t.e.m. 30 augustus) geldt eenrichtingsverkeer in de Paul Van Roosbroecklaan voor gemotoriseerd verkeer. Richting Booischot blijft de N15 steeds open, het verkeer richting Putte/Mechelen moet een omleiding volgen. De omleiding loopt via de Lostraat en de Liersesteenweg (N10). Het eenrichtingsverkeer in de Paul Van Roosbroecklaan geldt tussen het kruispunt met de Bossestraat/Frans Coeckelbergsstraat en de rotonde met de Lostraat.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering / 5. Stemtelling:

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor je was!

Laten we dit bericht verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?