Ga naar de inhoud
Home » N12 Ravels

N12 Ravels

Door wegenwerken op het kruispunt N12 met N137 in Ravels is de doorgang van uitzonderlijke voertuigen moeilijk vanaf 16 september tot vermoedelijk begin november 2024. Doorgang blijft mogelijk op 1 rijstrook naast de werfzone, geregeld met verkeerslichten. Gelieve rekening te houden met beperkte breedte naast de werfzone.

Alternatieve reisweg voor uitzonderlijke voertuigen van categorie 2, 3 en 4 met een maximale massa van 90 ton: vanaf noordoostelijke kruising R13/N12 – R13 (brug over kanaal Dessel-Turnhout-Schoten overschrijden volgens een as gelegen op 5,8 m van de leuning van de brug, voor massa > 60 ton: max 5 km/u zonder remmen, uitzonderlijk voertuig alleen op de brug in de eigen rijrichting, gelijktijdig verkeer in de andere rijrichting is wel toegelaten) – N119 Weelde-Statie – Merksplasseweg  – Geeneinde – Koning Albertstraat tot N12 (geldig heen en terug).

Voor totale massa > 90 ton, kan er bijkomend advies gevraagd worden voor de kanaalbrug. Hiervoor is een nieuwe aanvraag met aangepaste reisweg vereist.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering / 5. Stemtelling:

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor je was!

Laten we dit bericht verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?